Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Szemüveglencsék

Hoya szemüveglencsék

Az 1941-ben alapított Hoya vállalat egy globális technológiai cég, amelynek központja Tokióban található. A Hoya az innovatív és nélkülözhetetlen csúcstechnológiai termékek és szolgáltatások vezető ellátója.
A vállalat 4 fő üzletággal rendelkezik: Információs Technológia, Fotótechnika, Orvostechnika és Látásjavítás.

Hoya logo

A Hoya vezető pozíciót tölt be a csúcsminőségű szemüveglencse alapanyagok kifejlesztése területén. Minden alapanyaga egyedülálló összetételű és teljesítményű, továbbá páratlan optikai tulajdonságokkal rendelkezik.
A Hoya alapanyagait továbbfejlesztett gyártási eljárások során tökéletesítették, ezért esztétikusak és rendkívül kényelmes viseletet garantálnak.

Éveken át az üveget tartották a legmegfelelőbb alapanyagnak a szemüveglencse-gyártás területén. A szemüvegviselők elvárásai azonban az évtizedek során egyre magasabbak lettek, és érdeklődésük a könnyebb, vékonyabb és ezáltal kényelmesebb viseletet biztosító lencsék irányába fordult. Annak érdekében, hogy ezeknek az igényeknek eleget tehessen, a Hoya kifejlesztette a magas törésmutatójú műanyag szemüveglencséket.

A magas törésmutatójú alapanyagoknak számos előnye van, így nem meglepő, hogy a Hoya ezen alapanyagok széles választékát kínálja a szemüvegviselőknek. Divatos keretekkel, valamint a Hoya által kifejlesztett, páratlan felületkezelésekkel kombinálva, a Hoya alapanyagaiból készült lencsék a legjobb és legelegánsabb választásnak bizonyulnak.