Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Ciba termékcsalád

AIR OPTIX® Night&Day™ AQUA

AirOptix Night&Day Aqua

Éjszakába nyúlóan dolgozok, tanulok, néha tanulás után hajnalig bulizok.
Ezekben az esetekben válassza a magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkező szilikon-hidrogél alapú kontaktlencséket, melyeket akár 30 napig is viselhet éjjel-nappal, amennyiben a szakember is azt javasolja Önnek.
Jelenleg a legmagasabb oxigénáteresztő-képességgel rendelkező, akár 30 napon át folyamatosan, éjjel-nappal viselhető kontaktlencse, mely még alvás közben is elegendő oxigént juttat a szemeihez. A legnagyobb szabadságot nyújtja, amit egy szemüveges csak kívánhat magának.

AIR OPTIX® AQUA

AirOptix Aqua

Ha azt akarja, hogy a monitor előtt ülve ne száradjanak ki a kontaktlencséi,
válassza a szintén szilikon-hidrogél alapú, nappali viseletre ajánlott, havi cseréjű kontaktlencséket. A legkorszerűbb szilikon-hidrogél alapanyagból készült, havi cseréjű „légáteresztő” kontaktlencse nappali viseletre. Szemei 5x több oxigénhez jutnak alatta, szemben a hagyományos kontaktlencsékkel, így egész nap szabadon lélegezhetnek. Egészséges viselet, kiváló látásélesség az igényeseknek.

AIR OPTIX® for ASTIGMATISM

AirOptix for Astigmatism

Cilinder dioptriám van.
Az AIR OPTIX® család többi tagjához hasonlóan a legkorszerűbb szilikon-hidrogél alapanyagból készült kontaktlencse asztigmiások számára, 4 különböző cylinder értékkel, számtalan tengelyben. Különleges geometriája révén nagy stabilitással rendelkezik, így különböző fejtartási pozíció mellett is megtartja tengelyállását. Egészséges, kényelmes viselet asztigmiásoknak is.

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL

AirOptix Aqua Multifocal

Olvasószemüvegre van szükségem.
Ezek szerint Ön már presbyopiás. Ma már erre is tudunk megoldást ajánlani. Ezekkel a kontaktlencsékkel távolra, közelre, sőt még a köztes távolságokra is jól láthat. Egy kontaktlencse minden távolságra, a szilikon-hidrogél alapanyagok által biztosított maximális légáteresztés mellett. Az AIR OPTIX® család többi tagjánál sikeresen alkalmazott alapanyagból már multifokális kontaktlencse is készül. 3-as addíciójával a presbyopia bármely szakában megfelelő látás biztosítható a presbyopia megjelenésétől annak teljes kifejlődéséig. Közelre, távolra és a köztes távolságokra, képugrás nélküli finom átmenettel az egyes zónák között.

DAILIES® AquaComfort Plus®

Dailies Aqua Comfort PlusHa aktív életmódot folytat,
de nem akar állandóan kontaktlencsét használni, próbálja ki az alkalmi viseletre tervezett, szuperkényelmes egynapos kontaktlencséket.
Szemüvegviselők előszeretettel választják ezt a kontaktlencsét sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez (síelés, futás, labdajátékok, biciklizés, lovaglás, strandolás, stb).
Szuperkényelmes, alkalomszerű viseletre tervezett egynapos kontaktlencse, speciális önnedvesítő rendszerrel. Minden pislogással nedvesítőanyag jut a lencséből a felszínre, amely megvédi lencséit a kiszáradástól, biztosítja az egész napos kényelmet és a tökéletes látást még a nap végén is. Nyaraláshoz, sportoláshoz kiválóan alkalmas. Nem kell ápolószert használnia. Minden alkalommal egy tökéletesen új, tiszta, kényelmes kontaktlencse kerül a szemére.
A DAILIES® család kontaktlencséi tórikus változatban is elérhetők asztigmiásoknak, progresszív változatban presbyopiásoknak.

FRESHLOOK® színes kontaktlencsék

FreshLook

Unja már a szeme színét vagy egyszerűen csak szeretné kipróbálni, hogyan nézne ki más szemszínnel?
Próbálja ki a színes kontaktlencséket, amellyel finoman mélyítheti saját szemszínét, de akár radikálisan meg is változtathatja azt.
A FRESHLOOK® család kontaktlencséi világos szeműeknek „szemszínkiemelést” kínálnak, halványzöld, kék, szürke szemeit élénkebbé varázsolják, csillogóvá, igézővé teszik. A sötét szeműeknek „fedőszínek” állnak rendelkezésre, így barnából zöldet, kéket varázsolhat pillanatok alatt, tetszése szerint.
Dioptriás és dioptria nélküli változatban is kaphatóak.