Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Szemüveglencse akció digitális eszközökhöz

Beltéri munkaszemüveg és digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya beltéri és SYNC III szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2020. szeptember 1 – október 31.

Hoya beltéri és SYNC III szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

  • Raktári szemüveglencsék
  • SYNC III 1.50 M.A.P. (raktári) szemüveglencse
  • Raktári beltéri szemüveglencsék
  • Lecture A és B 1.5. M.A.P. (raktári) beltéri szemüveglencse
  • Addpower 60 1.50 M.A.P. (raktári) beltéri szemüveglencse
  • Gyártott szemüveglencsék
  • SYNC IIIi 1.50, 1.53 PNX, 1.60, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencse
  • SYNC III 1.50, 1.53 PNX, 1.60, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencse
  • Beltéri Trueform gyártott szemüveglencsék
  • Hoyalux iD Workstyle 1.50, 1.60, 1.67 beltéri szemüveglencse
  • Hoyalux Tact 400/200 1.50, 1.60 beltéri szemüveglencse
  • Lecture A és B Trueform 1.50, 1.60 gyártott beltéri szemüveglencse
  • Addpower 1.50 Trueform gyártott beltéri szemüveglencse

 

TERMÉKAJÁNLÁS:

SYNC III lencsék, melyeket a digitális képernyők kihívásaihoz terveztek. Ezek a forradalmi szemüveglencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, ahol finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, és megkönnyítik a fókuszálást a közeli feladatok során.

Az egyfókuszú szemüveglencsékhez hasonlóan az Addpower 60 TrueForm közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük. Az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse ideális beltéri használatra. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli, nyugodt olvasás.

Kényelmesebb olvasás és íróasztali munkavégzés Lecture A és B munkaszemüveg-lencsékkel
Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten-nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles. A Lecture A és B TrueForm munkaszemüveg-lencse ideális megoldást jelent többek között azoknak, akik számítógépes munkát végeznek, hiszen a kiterjesztett látómezőnek köszönhetően a számítógépes munka is természetes fejtartás mellett végezhető.

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk keretén belül 25% kedvezményt biztosítunk a beltéri munkaszemüveg és digitális eszközökhöz kifejlesztett szemüveglencsék áraiból. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje automatikusan 5 munkanapra módosul. Az akcióban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.

Akciós ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonhatóak össze és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.