Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Napfényes ajánlat

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya fényresötétedő és napszemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2023. május 2 – július 31.

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Sensity 2 és Sensity Orginal M.A.P. (raktári) lencsék
  • Sensity Shine opció ára gyártott szemüveglencsék esetén
  • Sensity 2, Sensity Fast és Sensity Dark opció ára gyártott szemüveglencsék esetén
  • Diopriás napszemüveglencsék (HoyaTint UV)
  • Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. -raktári- és gyártott, progresszív)
  • Mirror M.A.P. (raktári) szemüveglencsék
  • Hilux 1.50 DriveWear lencsék
  • UV Control réteggel ellátott gyártott és M.A.P. szemüveglencsék
  • Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
  • Polarizált lencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel ellátott szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. A Sensity 2 mostantól már raktári lencseként is elérhető!

A Sensity Original egy magas minőségű, mégis megfizethető fényresötétedő opció, mely biztosítja a megfelelő kényelmet az árérzékeny vásárlók számára is.

A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket azon vásárlóinknak ajánljuk, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus  Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlói számára javasoljuk!

A Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a fényresötétedő és napvédő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.