Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Közösség
Partnereink

Ciba termékcsalád

AIR OPTIX® Night&Day™ AQUA

AirOptix Night&Day Aqua

Éjszakába nyúlóan dolgozok, tanulok, néha tanulás után hajnalig bulizok.
Ezekben az esetekben válassza a magas oxigénáteresztő-képességgel rendelkező szilikon-hidrogél alapú kontaktlencséket, melyeket akár 30 napig is viselhet éjjel-nappal, amennyiben a szakember is azt javasolja Önnek.
Jelenleg a legmagasabb oxigénáteresztő-képességgel rendelkező, akár 30 napon át folyamatosan, éjjel-nappal viselhető kontaktlencse, mely még alvás közben is elegendő oxigént juttat a szemeihez. A legnagyobb szabadságot nyújtja, amit egy szemüveges csak kívánhat magának.

AIR OPTIX® AQUA

AirOptix Aqua

Ha azt akarja, hogy a monitor előtt ülve ne száradjanak ki a kontaktlencséi,
válassza a szintén szilikon-hidrogél alapú, nappali viseletre ajánlott, havi cseréjű kontaktlencséket. A legkorszerűbb szilikon-hidrogél alapanyagból készült, havi cseréjű „légáteresztő” kontaktlencse nappali viseletre. Szemei 5x több oxigénhez jutnak alatta, szemben a hagyományos kontaktlencsékkel, így egész nap szabadon lélegezhetnek. Egészséges viselet, kiváló látásélesség az igényeseknek.

AIR OPTIX® for ASTIGMATISM

AirOptix for Astigmatism

Cilinder dioptriám van.
Az AIR OPTIX® család többi tagjához hasonlóan a legkorszerűbb szilikon-hidrogél alapanyagból készült kontaktlencse asztigmiások számára, 4 különböző cylinder értékkel, számtalan tengelyben. Különleges geometriája révén nagy stabilitással rendelkezik, így különböző fejtartási pozíció mellett is megtartja tengelyállását. Egészséges, kényelmes viselet asztigmiásoknak is.

AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL

AirOptix Aqua Multifocal

Olvasószemüvegre van szükségem.
Ezek szerint Ön már presbyopiás. Ma már erre is tudunk megoldást ajánlani. Ezekkel a kontaktlencsékkel távolra, közelre, sőt még a köztes távolságokra is jól láthat. Egy kontaktlencse minden távolságra, a szilikon-hidrogél alapanyagok által biztosított maximális légáteresztés mellett. Az AIR OPTIX® család többi tagjánál sikeresen alkalmazott alapanyagból már multifokális kontaktlencse is készül. 3-as addíciójával a presbyopia bármely szakában megfelelő látás biztosítható a presbyopia megjelenésétől annak teljes kifejlődéséig. Közelre, távolra és a köztes távolságokra, képugrás nélküli finom átmenettel az egyes zónák között.

DAILIES® AquaComfort Plus®

Dailies Aqua Comfort PlusHa aktív életmódot folytat,
de nem akar állandóan kontaktlencsét használni, próbálja ki az alkalmi viseletre tervezett, szuperkényelmes egynapos kontaktlencséket.
Szemüvegviselők előszeretettel választják ezt a kontaktlencsét sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez (síelés, futás, labdajátékok, biciklizés, lovaglás, strandolás, stb).
Szuperkényelmes, alkalomszerű viseletre tervezett egynapos kontaktlencse, speciális önnedvesítő rendszerrel. Minden pislogással nedvesítőanyag jut a lencséből a felszínre, amely megvédi lencséit a kiszáradástól, biztosítja az egész napos kényelmet és a tökéletes látást még a nap végén is. Nyaraláshoz, sportoláshoz kiválóan alkalmas. Nem kell ápolószert használnia. Minden alkalommal egy tökéletesen új, tiszta, kényelmes kontaktlencse kerül a szemére.
A DAILIES® család kontaktlencséi tórikus változatban is elérhetők asztigmiásoknak, progresszív változatban presbyopiásoknak.

FRESHLOOK® színes kontaktlencsék

FreshLook

Unja már a szeme színét vagy egyszerűen csak szeretné kipróbálni, hogyan nézne ki más szemszínnel?
Próbálja ki a színes kontaktlencséket, amellyel finoman mélyítheti saját szemszínét, de akár radikálisan meg is változtathatja azt.
A FRESHLOOK® család kontaktlencséi világos szeműeknek „szemszínkiemelést” kínálnak, halványzöld, kék, szürke szemeit élénkebbé varázsolják, csillogóvá, igézővé teszik. A sötét szeműeknek „fedőszínek” állnak rendelkezésre, így barnából zöldet, kéket varázsolhat pillanatok alatt, tetszése szerint.
Dioptriás és dioptria nélküli változatban is kaphatóak.