Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Szemüveglencsék

Hoya szemüveglencsék

Az 1941-ben alapított Hoya vállalat egy globális technológiai cég, amelynek központja Tokióban található. A Hoya az innovatív és nélkülözhetetlen csúcstechnológiai termékek és szolgáltatások vezető ellátója.
A vállalat 4 fő üzletággal rendelkezik: Információs Technológia, Fotótechnika, Orvostechnika és Látásjavítás.

Hoya logo

A Hoya vezető pozíciót tölt be a csúcsminőségű szemüveglencse alapanyagok kifejlesztése területén. Minden alapanyaga egyedülálló összetételű és teljesítményű, továbbá páratlan optikai tulajdonságokkal rendelkezik.
A Hoya alapanyagait továbbfejlesztett gyártási eljárások során tökéletesítették, ezért esztétikusak és rendkívül kényelmes viseletet garantálnak.

Éveken át az üveget tartották a legmegfelelőbb alapanyagnak a szemüveglencse-gyártás területén. A szemüvegviselők elvárásai azonban az évtizedek során egyre magasabbak lettek, és érdeklődésük a könnyebb, vékonyabb és ezáltal kényelmesebb viseletet biztosító lencsék irányába fordult. Annak érdekében, hogy ezeknek az igényeknek eleget tehessen, a Hoya kifejlesztette a magas törésmutatójú műanyag szemüveglencséket.

A magas törésmutatójú alapanyagoknak számos előnye van, így nem meglepő, hogy a Hoya ezen alapanyagok széles választékát kínálja a szemüvegviselőknek. Divatos keretekkel, valamint a Hoya által kifejlesztett, páratlan felületkezelésekkel kombinálva, a Hoya alapanyagaiból készült lencsék a legjobb és legelegánsabb választásnak bizonyulnak.