Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Varázslatos őszt kívánunk

Az akció időtartama:

2017. október 1. – 31.

Akciós ajánlatunk: Legújabb multifokális lencsék 20% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő termékek:

LifeStyle 3 progresszív lencsék
Balansis progresszív lencsék

A fenti lencsék minden alapanyagban és réteggel, illetve – ahol elérhetőek – Sensity fényresötétedő opcióval is részt vesznek ajánlatunkban. (Sensity fényresötétedő lencse rendelése esetén a kedvezmény az alaplencsére vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.)

Termékajánlás:

A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik a vásárlók életstílusához. A LifeStyle 3 szemüveglencse minden presbióp szemüvegviselőnek ajánlott, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne.

A Balansis, a Hoya forradalmi progresszív lencséje, még szélesebb vásárlóközönség számára teszi elérhetővé a továbbfejlesztett technológia vívmányait. A Balansis szemüveglencse azon presbiópok számára ajánlott, akik a jelenlegi (pl.: Hoyalux Summit Pro/CD TrueForm) progresszív lencséjüknél magasabb kategóriára váltanának, megfizethető áron. E termékek ideális megoldást jelentenek minden olyan progresszív lencseviselőknek, akik eddig még nem merték kipróbálni a multifokális lencséket.

A kedvezmény:

Akciónk során 20% kedvezményt biztosítunk Vásárlóink számára a Hoya LifeStyle 3 és Balansis progresszív lencsékből.

További tudnivalók:

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.