Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Tökéletes látás a digitális világban Nulux Active szemüveglencsével!

Aktív, mozgalmas életet él? Sok időt tölt digitális eszközök használatával? Gyakran érzi úgy, hogy mindennapos tevékenységei során is elfárad a szeme?
Akkor Önnek ajánljuk a Hoya Nulux Active lencséket most kedvezményes áron.

Nulux Active lencse akció

Az akció időtartalma:

2013. július 1-től 2013. augusztus 31-ig

Az akció keretén belül, ha Ön Hoya Nulux Active 1.50 MAP típusú szemüveglencsét vásárol Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő réteggel a gyártó által meghatározott paraméterekben, akkor 50%-os kedvezményt kap a lencse tavalyi bruttó fogyasztói árához képest.
A többi, az akcióban részt vevő Nulux Active lencsetípusra vonatkozó kedvezmény eltérő lehet, de körülbelül 30%-os kedvezményben részesülhet a szemüveglencsék aktuális bruttó fogyasztói árából.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak a – jellemzően 25 év feletti – szemüvegviselőknek ajánljuk, akiknek távoli szemüvegre van szükségük, ugyanakkor nap, mint nap végeznek közeli munkát (pl. számítógépes munka, de akár barkácsolás, szerelés is), vagy sok időt töltenek digitális eszközök használatával, például sokat interneteznek okostelefonon, laptopon vagy táblagépeken.
A Nulux Active szemüveglencse olyan segítséget nyújt szemének, amelyre a digitális eszközök használata és közeli munka közben szüksége van: gyengéden segíti a szem természetes aktivitását, és kiegyensúlyozott látást biztosít minden irányba és távolságra, ezáltal megelőzi az állandó közeli alkalmazkodás következtében kialakuló szemfáradságot és fejfájást.

Személyre szabott ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

  • A tavalyi árhoz képest 50% kedvezmény Nulux Active 1.5 SHV MAP szemüveglencsére vonatkozik. (A Nulux Active 1.50 MAP SHV szemüveglencse kedvezménnyel csökkentett fogyasztói ára bruttó 9.230 Ft/darab, a 2012. december 31-ig érvényes fogyasztói ára bruttó 18.460 Ft/darab.) A további Nulux Active lencsetípusokra vonatkozó kedvezmény eltérő lehet.
  • Az akcióban a gyártó által megadott dioptria tartományba tartozó Nulux Active szemüveglencsék vesznek részt.
  • A részletes árlistáról érdeklődjön az üzletben!
  • A kedvezményes ár a fent megnevezett szemüveglencsékre vonatkozik, a szemüvegkeretekre, valamint kapcsolódó szolgáltatásokra nem.
  • Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját!
  • A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át!
  • Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!
  • Az ajánlat 2013. július 1-től 2013. augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.