Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Téli progresszív lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. november 2. – 2021. január 31.

MEGHOSSZABBÍTVA: 2021. február 28-ig!

Személyre szabott multifokális lencse akció - meghosszabbítva

 

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:
 – iD MySelf multifokális szemüveglencse
 – iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencse
 – iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3 multifokális szemüveglencse
 – WorkStyle V+ szemüveglencse

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:

Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoyalux iD MySelf, MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius, LifeStyle 3 és 3i, valamint a WorkStyle V+ lencsék árából. Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.

TERMÉKAJÁNLÁS:

A személyre szabott multifokális lencsék előnyei:
• Széles torzításmentes látómező
• A vásárló életstílusának és viselési paramétereinek számításba vétele
• Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
• Stabilitásérzet mozgás közben is

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD prémium multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.