Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Téli progresszív lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. november 2. – 2021. január 31.

MEGHOSSZABBÍTVA: 2021. február 28-ig!

Személyre szabott multifokális lencse akció - meghosszabbítva

 

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:
 – iD MySelf multifokális szemüveglencse
 – iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencse
 – iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3 multifokális szemüveglencse
 – WorkStyle V+ szemüveglencse

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:

Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoyalux iD MySelf, MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius, LifeStyle 3 és 3i, valamint a WorkStyle V+ lencsék árából. Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.

TERMÉKAJÁNLÁS:

A személyre szabott multifokális lencsék előnyei:
• Széles torzításmentes látómező
• A vásárló életstílusának és viselési paramétereinek számításba vétele
• Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
• Stabilitásérzet mozgás közben is

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD prémium multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.