Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Tapasztalja meg a vezetés élményét!

AKCIÓS AJÁNLAT:
EnRoute vezetéshez kifejlesztett lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama:
2018. november 19. – 2019. január 31.

EnRoute vezetéshez kifejlesztett lencsék 30% kedvezménnyel

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:
– EnRoute és EnRoute Pro M.A.P. egyfókuszú lencsék
– EnRoute és EnRoute Pro egyfókuszú FreeForm lencsék
– EnRoute és EnRoute Pro progresszív FreeForm lencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Tudta Ön, hogy a látásunk számára a vezetés az egyik leginkább megerőltető tevékenység? A vezetés az egyik legfontosabb tevékenység a mindennapi életünkben, a látásunk számára azonban az egyik leginkább megterhelő feladatnak számít. Szemeinknek vezetés közben hatalmas mennyiségű vizuális adatot kell feldolgozniuk, valamint gyors váltásokat szükséges végezniük a közeli és a távoli képek között. Emellett, a különböző időjárási viszonyok, például a köd, az eső, a hó és a napsütés is zavarhatják a látásunkat.

EnRoute vezetéshez kifejlesztett lencse

A sofőrök reakcióideje 90%-ban a látásukon múlik, a nem megfelelő látási viszonyok így lassabb reakcióidőt eredményeznek. Az utakon pedig pillanatok alatt kialakulhatnak veszélyes helyzetek, ezért a megfelelő szemüveg viselete rendkívül fontos. A kifejezetten sofőrök számára kifejlesztett EnRoute szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Nagymértékben csökkentik a zavaró fényvisszaverődéseket, és kontrasztosabb látást, valamint torzításmentes látómezőt biztosítanak. Tiszta, kontrasztos látást biztosítanak, mind távolra, mind a műszerfalra, tükrökbe tekintve. Így a sofőrök kényelmesen és magabiztosan érezhetik magukat az utakon, a napszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül! Az EnRoute Pro lencse kimondottan a hivatásos sofőrök igényeinek megfelelően került kialakításra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Ez az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, illetve más kedvezményekkel össze nem vonható. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben!