Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Sensity fényresötétedő lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya Sensity fényresötétedő lencsék akár 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. április 1. – június 30.

Hoya Sensity fényresötétedő lencse akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

– Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. (raktári) lencsék
– Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. (raktári) lencsék
– Sensity Shine és Sensity Dark gyártott fényresötétedő opcióval ellátott lencsék felára

TERMÉKAJÁNLÁS:
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek. A SENSITY DARK lencsék nem csak az UV-fényre, hanem látható fényre is reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. A Hilux 1.50 Sensity M.A.P. SHV lencsék szállítási határideje raktárhiány esetén automatikusan 4 munkanapra módosul. Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.