Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Sensity fényresötétedő lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:

Hoya Sensity fényresötétedő lencsék akár 25% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. április 1. – június 30.

Hoya Sensity fényresötétedő lencse akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

– Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. (raktári) lencsék
– Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. (raktári) lencsék
– Sensity Shine és Sensity Dark gyártott fényresötétedő opcióval ellátott lencsék felára

TERMÉKAJÁNLÁS:
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek. A SENSITY DARK lencsék nem csak az UV-fényre, hanem látható fényre is reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. A Hilux 1.50 Sensity M.A.P. SHV lencsék szállítási határideje raktárhiány esetén automatikusan 4 munkanapra módosul. Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.