Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Progresszív szemüveglencsék 40% kedvezménnyel!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
HOYA multifokális szemüveglencsék 40% kedvezménnyel

Az akció időtartama: 2018. október 1 – 31.

Hoya multifokális lencsék 40% kedvezménnyel!

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ LENCSÉK:

  • Summit Pro/CD 1.5, Eyas 1.6 M.A.P. (raktári) szemüveglencsék
  • Summit Pro/CD TrueForm 1.5, PNX 1.53, Eyas 1.6, Eynoa 1.67 gyártott szemüveglencsék
  • Balansis FreeForm 1.5, PNX 1.53, Eyas 1.6, Eynoa 1.67, Eyvia 1.74 gyártott szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

Balansis szemüveglencsék: Felmérések szerint, a progresszív lencseviselők által a szemüvegvásárláskor leginkább meghatározónak tartott szempontok a következők: vizuális kényelem, stabilitásérzet, könnyű megszokás, megfizethető ár és esztétikus megjelenés. A Balansis termékcsaládot úgy alkották meg, hogy 100%-ban megfeleljen ezeknek az elvárásoknak! A Hoya FreeForm technológiával készülő progresszív szemüveglencsék – a hagyományos tervezésű lencsékhez képest – megnövelt vizuális teljesítményt biztosítanak a szemüvegviselőknek.

A Summit Pro/CD lencséket ajánljuk azon vásárlóinknak, akik számára fontos a minőség és a kényelem, ugyanakkor megfizethető áron szeretnének ezekhez hozzájutni. A Summit CD lencse ideális választás a kisméretű, divatos keretekhez.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Az akció ideje alatt a Summit Pro/CD 1.5, Eyas 1.6 M.A.P. (raktári) szemüveglencsék szállítási ideje az akció során módosulhat. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.