Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Próbálja ki legújabb fejlesztésű HOYA multifokális lencsét!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Daynamic progresszív lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. március 1. – április 30.

Daynamic multifokális szemüveglencse
AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
– Daynamic 1.50
– Daynamic PNX 1.53
– Daynamic Eyas 1.60
– Daynamic Eyvia 1.67

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Daynamic multifokális lencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik költséghatékony progresszív megoldást igényelnek vagy egy minőségi, tartalék progresszív szemüvegre vágynak, illetve azok számára, akik első multifokális lencseviselők.
A Hoya Daynamic a hátsó felületi tervezési technológiajának köszönhetően egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

A fenti lencsék minden réteggel részt vesznek ajánlatunkban. Daynamic Sensity lencsék rendelésekor a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüveg készítés díját és nem vonható össze más kedvezményekkel.