Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Prémium tükröződéscsökkentő réteg kedvezményes áron

Prémium tükröződéscsökkentő réteg kedvezményes áron

Akciós ajánlataink:
1. Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!
A Hi-Vision LongLife felületkezelést az alacsonyabb kategóriájú, Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő réteg árán kínáljuk!

2. Hoya BlueControl vagy UV Control réteg ajándékba!
A BlueControl és UV Control felületkezelést az alacsonyabb kategóriájú, Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteg árán kínáljuk!

3. Ráadásul AJÁNDÉK ESERNYŐ jár minden pár FreeForm progresszív lencséhez!

Az akció időtartama:

2018. február 1. – március 31.

További tudnivalók:
Az ajándék esernyő a BlueControl / UV Control / Hi-Vision LongLife réteggel ellátott MyStyle V+ / MyStyle V+ EyeGenius / LifeStyle 3 és 3i / Balansis / WorkStyle V+ lencsék mellé jár, a készlet erejéig, 1 pár szemüveglencse vásárlása esetén.
Az UVC, BLC és HVLL lencsék raktári és gyártott változatban, minden alapanyagban és lencsetípusban részt vesznek az akcióban.
Ajánlatunkban -ahol elérhetőek- a Sensity fényresötétedő lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
Azokhoz a M.A.P. termékeinkhez, amelyeknek nincs eggyel alacsonyabb kategóriájú tükröződéscsökkentő réteggel elérhető verziójuk, a gyártó egyedi akciós ajánlata érvényes, melyről az üzletben kaphat felvilágosítást.
Ajánlatunk a gyártói készlet erejéig érvényes.
Raktárhiány esetén a M.A.P. lencsék szállítási határideje maximum 7 munkanappal meghosszabbodhat.