Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Prémium tükröződéscsökkentő réteg akció

Akciós ajánlatunk:
BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

Az akció során a BlueControl és UV Control réteget a Hi-Vision LongLife felület-kezelés árán, a Hi-Vision LongLife réteget pedig a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk.

Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31.

BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

TERMÉKAJÁNLÁS:

 • UV Control réteg
  Bár az UV-szűrővel rendelkező szemüveglencse alapanyagok kiszűrik a szemből érkező UV-sugarakat, a szemüveglencse hátsó felületéről visszatükröződő UV-sugaraktól nem védik meg szemünket. Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.Az UV Control a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva kapható, így a 100% UV-védelem mellett a tükröződéscsökkentő-, az 5x felületkeményítő- , a szennyeződéstaszító- , a portaszító- , a vízlepergető rétegek előnyeit is biztosítja a szemüvegviselőknek.A HVLL UV Control lencsék egyedülálló kompozíciója és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás biztosítja a lencsék rendkívüli teljesítményét, továbbá extra védelmet és nyugodt, tiszta látást biztosít a szemüvegviselőknek.
 • BlueControl réteg
  A mai modern világában reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben. Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között. A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:
  • piros szemek, szemirritáció
  • szemszárazság
  • homályos látás
  • szemfáradtság
  • hát, nyak és vállak fájdalma
  • fejfájás
  Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.A BlueControl a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 5x felületkeményebb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.
 • Hi-Vision LongLife réteg
  A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésének.
  Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a Hoya legkeményebb és legtartósabb felületkezelése.

  • A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.
  • A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.
  • A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiváló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
A fenti rétegek raktári (kivéve: UV Control) és gyártott változatban, minden alapanyag-ban és lencsetípusban részt vesznek az akcióban. Ajánlatunkban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén a M.A.P. lencsék szállítási határideje maximum 7 munkanappal meghosszabbodhat.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.