Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Prémium progresszív lencse akció

Akciós ajánlatunk:
Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. szeptember 7 – 27.Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akcióban résztvevő lencsék:
 – iD MySelf
 – iD MyStyle V+ és iD MyStyle V+ EyeGenius
 – iD LifeStyle 3i és iD LifeStyle 3

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

 

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

 

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:

Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek az iD MySelf, iD MyStyle V+, iD MyStyle V+ EyeGenius, iD LifeStyle 3i és 3 lencsék árából. Az akcióban a fenti termékeink minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció árára nem.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.