Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Prémium kategóriájú multifokális lencsék 25% kedvezménnyel!

Az akció keretén belül, amennyiben Ön az üzletben megjelölt multifokális szemüveglencsét vásárol, a lencse teljes fogyasztói árából 25%-os kedvezményt kap.

Prémium multifokális szemüveglencse akció

Prémium minőségű Hoyalux iD progresszív szemüveglencsék egyedülálló 25% kedvezménnyel a Pillantás Optikában!!!

Az akció időtartalma:

2012. november 1-től 2013. január 31-ig

Az akcióban az alábbi Hoya progresszív szemüveglencsék vesznek részt a gyártó által biztosított dioptriatartományban:
Hoyalux iD LifeStyle V+ (újdonság!)
Hoyalux iD MyStyle
Hoyalux iD WorkStyle

Kinek ajánljuk a Hoyalux iD multifokális vagy más néven progresszív szemüveglencséket?

Általában 40 éves kor felett az éles látás már problémát jelenthet közelre és távolra egyaránt. Különösen gyenge fénynél, szürkületben olyan feladatok, mint az olvasás vagy a varrás már egyre nehezebbé válnak. A betűk tisztább látása érdekében távolabbra kell tartanunk az újságot.
Ezt a jelenséget nevezik presbiópiának, vagy más néven öregszeműségnek, melynek kialakulása sajnos természetes folyamat.

A multifokális szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselni olvasáshoz és távolra látáshoz. A progresszív lencsék a bifokális lencséknél modernebb és esztétikusabb és kényelmesebb megoldást nyújtanak.

A Hoya iD multifokális lencséi pedig nem egyszerűen azt nyújtják, amit egy átlagos progresszív lencse, hanem sokkal többet, hiszen kifejezetten az Ön saját, személyre szabott igényeinek megfelelően kerülnek legyártásra, majd becsiszolásra, ezáltal sokkal rövidebb megszokási időt és maximális viselési komfortot nyújtanak.
A Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD MyStyle és Hoyalux iD WorkStyle személyre szabott multifokális lencsékkel 40 év felett is Öné marad a tisztánlátás élménye.

További tudnivalók az akcióról:

– A kedvezményes ár a fent megnevezett szemüveglencsékre vonatkozik, a szemüvegkeretekre, kapcsolódó szolgáltatásokra nem.
– Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját!
– Az akcióban résztvevő termékek – ahol elérhetőek – fényresötétedő változatban is részt vesznek az akcióban. A fényresötétedő lencsék esetében a 20% kedvezmény a lencse alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára változatlan.
– A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át!
– Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!
– Az ajánlat 2012. november 1-től 2013. január 31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes