Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Pihenés, olvasás, élmény, napszemüveg

Szemüveg megoldások napos helyzetekre akár 25% kedvezménnyel
És az olvasnivalót ajándékba adjuk!

Az akció időtartama: 2019. június 1 – 30.

Szemüvegmegoldások napos helyzetekre akár 25% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI:
• Komplett dioptriás napszemüveg vagy fényresötétedő szemüveg készítése esetén Ön akár 25% kedvezményre jogosult a szemüveglencsék árából.
• Az akcióban részt vevő szemüveglencsék: Hoya Sensity fényresötétedő, polarizált és színezett szemüveglencsék. A lencsék pontos listájáról érdeklődjön üzletünkben!
• A 25% kedvezmény mellett Ön 2 000 Ft-os Libri vásárlási utalványt kap ajándékba komplett dioptriás napszemüveg vagy fényresötétedő szemüveg vásárlása esetén. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
Dioptriás napszemüveglencsék
• Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)
• Mirror M.A.P. szemüveglencsék
• Magas bázisgörbületű lencsék
• Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
• DriveWear lencsék
• Hilux Eyas 1.60 Sensity HVLL / SHV M.A.P. (raktári) lencsék
• Hilux 1.50 Sensity HVLL / SHV / HVA M.A.P. (raktári) lencsék
• Sensity Shine és Sensity Dark gyártott fényresötétedő opcióval ellátott lencsék felára

TERMÉKAJÁNLÁS:
A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónknak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik! A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék. A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek! A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánljuk azon vásárlóink számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak. A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánljuk a sportos életet élő vásárlóinknak!
A Sensity fényresötétedő szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlói számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldásra és tökéletes védelemre vágyik a különböző fényviszonyok között!
A széles termékválasztékban elérhető Sensity, Sensity Dark és Sensity Shine szemüveglencséket ajánljuk az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára, továbbá bárkinek, aki kényelmes megoldást és tökéletes védelmet igényel a különböző fényviszonyok között! A Sensity lencsék tökéletes védelmet biztosítanak a ragyogás ellen, miközben kontrasztos látást és természetes színérzékelést is biztosítanak viselőjüknek. A SENSITY DARK lencsék nem csak az UV-fényre, hanem látható fényre is reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek. A SENSITY SHINE réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel
kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
A promóciónk során 20% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya napszemüveglencsék áraiból, és akár 25% kedvezményt a Hoya Sensity fényresötétedő lencsék áraiból. Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő M.A.P. lencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben!
Az ajándék 2 000 Ft-os Libri vásárlási utalvány a készlet erejéig érhető el !
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.