Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Óvja a szemét a kék fénytől!

Hoya BlueControl szemüveglencsék 33% kedvezménnyel
  Hoya BlueControl szemüveglencsék 33% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2018. június 1. – július 31.

 

Akcióban részt vevő lencsék:
Hilux 1,5 egyfókuszú M.A.P. (raktári) és gyártott
Hilux PNX 1,53 egyfókuszú M.A.P. (raktári) és gyártott
Hilux Eyas 1,6 egyfókuszú M.A.P. (raktári) és gyártott
Sync III M.A.P. (raktári) és Sync IIIi gyártott
Addpower 60 M.A.P. (raktári) és gyártott
Lecture A és B 1,5 M.A.P. (raktári) és gyártott
Nulux Trueform 1,5 és Eyas 1,6 (gyártott)

Termékajánlás:
A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.
További előnyei:
• Ragyogás csökkentése
• Kontrasztosabb látás
• Nyugodt látás és természetesebb színérzékelés
Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Mivel ezen eszközök képernyőminősége folyamatosan javul, az általuk kibocsátott kék fény mennyisége is folyamatosan nő.
Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.

A Sync III lencsék
A modern digitális világ új kihívásokat tartogat a szemünk számára; sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek a digitális képernyők előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel. Ez azonban digitális szemfáradtsághoz vezethet, amelynek tünetei – pl. homályos látás, fejfájás vagy szemirritáció – már 2 óra eszközhasználat után jelentkezhetnek. A képernyők közötti váltás pedig csak tovább rontja a helyzetet, hiszen a szemizmoknak így egyáltalán nincs lehetőségük pihenésre.

A Sync III lencsék előnyei:
+ Segítenek a digitális szemfáradtság tüneteinek megelőzésében vagy csökkentésében
+ Megnövelt vizuális kényelmet biztosítanak a nap minden percében
A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy „teljesítménynövelő zóna” található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik.

A teljesítménynövelő zónában finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését, és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is, ebben a modern, digitális világban.
Kinek ajánljuk?
Azoknak a 13-45 év közötti vásárlóknak, akik naponta több mint 2 órát töltenek képernyő előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel
Azoknak, akik a digitális szemfáradtság tüneteitől szenvednek
Azoknak, akik szeretnék megelőzni a digitális szemfáradtság kialakulását

Az egyfókuszú szemüveglencsékhez hasonlóan az Addpower 60 TrueForm közeli távolságra nyújt támogatást. A lencse hozzáadott értékét a megnövekedett mélység- és szélességkorrekció jelenti. Ennek köszönhetően az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse kiváló választás azok számára, akik intenzíven olvasnak, és a mélységészlelés terén rugalmasságra van szükségük.
Az Addpower 60 TrueForm szemüveglencse ideális beltéri használatra. Az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően természetes binokuláris látást biztosít viselőjének. Megnöveli a látómezőt, így lehetővé válik az állandó fejmozgatás nélküli, nyugodt olvasás.

Kényelmesebb olvasás és íróasztali munkavégzés Lecture A és B munkaszemüveg-lencsékkel
Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten-nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles.
A Lecture A és B TrueForm munkaszemüveg-lencse ideális megoldást jelent többek között azoknak, akik számítógépes munkát végeznek, hiszen a kiterjesztett látómezőnek köszönhetően a számítógépes munka is természetes fejtartás mellett végezhető.

Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő M.A.P. lencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.