Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Nagyszabású iskolakezdési akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya Kids lencsék 25% kedvezménnyel + AJÁNDÉK sorsjegy minden pár Kids lencse mellé!

Az akció időtartama: 2020. augusztus 24. – október 31.

Nagyszabású iskolakezdési akció

Az akcióban résztvevő termékek:
• Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
• Hilux Kids 1.50 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:
Hoya Kids lencsék a gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék.

A nyereményjáték menete:

Szemüveg átvételekor Ön sorsjegyet kap. A sorsjegy lekaparásával akár azonnal megtudhatja, hogy a sorsjegy nyert-e vagy sem. Amennyiben a sorsjegyen nyeremény látható, akkor Ön jogosulttá válik a sorsjegyen feltüntetett ajándékra. A nyertes sorsjegy abban az üzletben váltható be, amelyben a vásárló az akcióban résztvevő lencsét vásárolta.

Az ajándékok kiküldésének menete:

Amennyiben a sorsjegyen nyeremény látható, akkor a nyertes sorsjegyet adja át az optikának legkésőbb 2020. november 15-ig. A nyertes sorsjegyen feltüntetett nyereményt a beérkezést követő 1 héten belül a vásárolt üzletben veheti át. Legkésőbb a vevő nyertesi minőségéről való tudomásszerzéstől számított 30 napon belül vegye át nyereményét.

További tudnivalók a nyereményjátékkal kapcsolatban:

Az üzletünkbe és a Hoya Vevőszolgálatára 2020. november 15. napját követően beérkezett sorsjegyek tekintetében nincs mód a nyeremény beváltására. A nyeremény átruházható, de készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, fogyasztót érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.

Nyeremények:
• 1 db Playstation4 játékkonzol
• 50 db 2000 Ft értékű Libri vásárlási utalvány
• 25 db Terepjáró homokfutó LEGO Creator 3in1 készlet

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Az akció ideje alatt a Hilux Kids PNX 1.53 MAP és Hilux Kids 1.50 MAP lencsék szállítási ideje automatikusan 4 munkanapra változik. Az akció során, a fenti kedvezmény mellett, minden pár Hoya Kids lencse mellé egy sorsjegyet is adunk ajándékba, amellyel értékes ajándékokhoz lehet jutni!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.