Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Nagyszabású egyfókuszú szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya egyfókuszú lencsék 30% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2020. július 1 – 31.

MEGHOSSZABBÍTVA: 2020. AUGUSZTUS 23-IG

Nagyszabású egyfókuszú szemüveglencse akció

 

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:

  • Hilux 1.5, PNX 1.53, 1.6 M.A.P. (raktári) és gyártott szemüveglencsék
  • Nulux 1.5, 1.6, 1.67, 1.74 M.A.P. (raktári) és gyártott szemüveglencsék
  • SYNCIII 1.5 M.A.P. (raktári) és SYNCIII 1.5, 1.6, 1.67, 1.74 gyártott szemüveglencsék
  • Nulux EP gyártott vékonyított szemüveglencsék
  • Nulux Identity V+ gyártott szemüveglencsék

TERMÉK AJÁNLÁS:

  • BlueControl réteg
 

A mai modern világban reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben.Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.

 

A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:
• piros szemek, szemirritáció
• szemszárazság
• homályos látás
• szemfáradtság
• hát, nyak és vállak fájdalma
• fejfájás
Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.A BlueControl a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 5x felületkeményebb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.

  • Hi-Vision LongLife réteg
 

A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésének.
Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a Hoya legkeményebb és legtartósabb felületkezelése.

A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.

A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.

A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.

A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiváló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a Hoya egyfókuszú szemüveglencsék árából. 
Az akcióban a Hoya Hi-Vision LongLife es BlueControl felületkezeléssel ellátott egyfókuszú szemüveglencsék vesznek részt. Raktárhiány esetén a lencsék szállítási határideje meghosszabbodik. Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.