Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Multifokális szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoyalux iD személyre szabott multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2021. november 2 – 2022. január 31.

Hoya multifokális szemüveglencsék 25% kedvezménnyel

AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÜVEGLENCSÉK:

• Hoyalux iD MySelf multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD MyStyle V+ és Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD LifeStyle 3 és 3i multifokális szemüveglencsék
• Hoyalux iD WorkStyle V+ munkaszemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Prémium progresszív szemüveglencsék

LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

WorkStyle a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Akciónk keretében 25% kedvezményt nyújtunk Önnek a fentebb szereplő Hoya multifokális szemüveglencsék árából. A termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.