Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Minőségi gyermekszemüvegek iskolakezdési akcióban

Az akció keretén belül Vásárlóink 25.990 Ft helyett már 15.990 Ft-tól, azaz 38% kedvezménnyel vásárolhatnak egyfókuszú Hoya szemüveglencsével minőségi gyerekszemüveget, de természetesen magasabb ár- és teljesítmény-kategóriában is kedvezményekkel várjuk az iskolásokat és szüleiket.

Minőségi gyermekszemüvegek iskolakezdési akcióban

Az akció időtartama:

2013. szeptember 2-től október 31-ig

Tehát az akció keretében a 15.990 Ft-os alapcsomagtól eltérő szemüvegkeret és szemüveglencse kombináció is választható, ennek fogyasztói ára azonban az induló csomagártól eltérő lehet. A pontos részletekről ezért érdeklődjenek üzletünkben!

Minden új komplett gyerekszemüveg mellé pedig egy az iskolakezdéshez kapcsolódó meglepetés ajándékot is kapnak a gyerekek.

  • A kedvezményes csomagár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját!
  • A vásárláshoz kapcsolódó iskolakezdési meglepetés ajándék a megvásárolt szemüvegkeret márkájától függően eltérő lehet (tolltartó, színes ceruzakészlet, toll, stb.).
  • A 15.990 Ft-os induló kedvezményes csomagár kizárólag az üzletben megjelölt gyerek szemüvegkeret kollekcióból történő választás esetén érvényes, komplett új gyerekszemüveg készíttetése esetén. Az induló csomagár a készlet erejéig a Hilux 1.50 SHV MAP raktári szemüveglencsékre vonatkozik a gyártó által biztosított dioptriatartományban.
  • A kedvezmény más termékekre illetve készpénzre nem váltható át.
  • Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!
  • A kedvezményes szemüvegkeret-kollekció üzletünkben megtekinthető.
  • Az ajánlat a megjelölt akciós időszakon belül, vagy a készlet erejéig érvényes.