Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Mi júliusban sem lazítunk!

Vékonyított szemüveglencse akció

Nyári akciós ajánlat-sorozatunk keretében 2017. júniusától 3 hónapig havonta más-más Hoya szemüveglencse termékcsoportot kínálunk 33% kedvezménnyel!

Júliusban a vékonyított Eyvia 1.74, Eynoa 1.67 és Eyas 1.60 egyfókuszú és progresszív szemüveglencséket vásárolhatja meg kedvező áron.

Vékonyított egyfókuszú és progresszív szemüveglencse akció időtartama:

2017. július 1. – 31.

Termékajánlás:

Eyvia 1.74 – ultra vékony, kiváló optikai tisztaságú, elegáns és tartós alapanyag, mely a Hoya magas minőségi elvárásait tükrözi, hogy Ön a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégíthesse.

Eynoa 1.67 – a Hoya saját fejlesztésű felületkezelési technológiája alapján került kifejlesztésre, ennek köszönhetőek kiemelkedő optikai tulajdonságai: vékony, könnyű, erős, rugalmas, optikailag tökéletes és teljes védelmet biztosít a káros UV sugárzással szemben.

Eyas 1.60 – kivételes tisztaságú és minőségű, rugalmas, magas törésmutatójú műanyag alapanyag, mely különleges kényelmet és tartósságot nyújt viselőjének. Könnyen és kockázatmentesen megmunkálható erős alapanyag, ezért fúrt keretekhez kifejezetten ajánlott. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak és tökéletes UV védelmet biztosít.

Az akcióban részt vesznek:
Nulux Eyvia 1.74 HVLL MAP
Nulux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Hilux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Nulux TrueForm Eyvia 1.74 / Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hilux TrueForm Eynoa 1.67 / Eays 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit Pro TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit CD TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV

További tudnivalók:
Akciónk egyéb Hoya kedvezménnyel, bónusszal nem összevonható!
Az akció nem összevonható a „Fényresötétedő szemüveglencséhez ajándék titán keret” promócióval sem. Amennyiben fényre sötétedő opcióval választja az akcióban résztvevő termékeket, és igénybe veszi az ajándék titán keretre vonatkozó ajánlatot, akkor a lencse alapárából további kedvezmény nem érvényesül.
Ajánlatunk a gyártói készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő egyes termékek szállítási ideje automatikusan meghosszabbodhat.

Az akció további pontos részleteiért és a Hoya lencsékről bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!