Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Mi júliusban sem lazítunk!

Vékonyított szemüveglencse akció

Nyári akciós ajánlat-sorozatunk keretében 2017. júniusától 3 hónapig havonta más-más Hoya szemüveglencse termékcsoportot kínálunk 33% kedvezménnyel!

Júliusban a vékonyított Eyvia 1.74, Eynoa 1.67 és Eyas 1.60 egyfókuszú és progresszív szemüveglencséket vásárolhatja meg kedvező áron.

Vékonyított egyfókuszú és progresszív szemüveglencse akció időtartama:

2017. július 1. – 31.

Termékajánlás:

Eyvia 1.74 – ultra vékony, kiváló optikai tisztaságú, elegáns és tartós alapanyag, mely a Hoya magas minőségi elvárásait tükrözi, hogy Ön a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégíthesse.

Eynoa 1.67 – a Hoya saját fejlesztésű felületkezelési technológiája alapján került kifejlesztésre, ennek köszönhetőek kiemelkedő optikai tulajdonságai: vékony, könnyű, erős, rugalmas, optikailag tökéletes és teljes védelmet biztosít a káros UV sugárzással szemben.

Eyas 1.60 – kivételes tisztaságú és minőségű, rugalmas, magas törésmutatójú műanyag alapanyag, mely különleges kényelmet és tartósságot nyújt viselőjének. Könnyen és kockázatmentesen megmunkálható erős alapanyag, ezért fúrt keretekhez kifejezetten ajánlott. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak és tökéletes UV védelmet biztosít.

Az akcióban részt vesznek:
Nulux Eyvia 1.74 HVLL MAP
Nulux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Hilux Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 HVLL/SHV MAP
Nulux TrueForm Eyvia 1.74 / Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hilux TrueForm Eynoa 1.67 / Eays 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit Pro TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV
Hoyalux Summit CD TrueForm Eynoa 1.67 / Eyas 1.60 UVC/BLC/HVLL/SHV

További tudnivalók:
Akciónk egyéb Hoya kedvezménnyel, bónusszal nem összevonható!
Az akció nem összevonható a „Fényresötétedő szemüveglencséhez ajándék titán keret” promócióval sem. Amennyiben fényre sötétedő opcióval választja az akcióban résztvevő termékeket, és igénybe veszi az ajándék titán keretre vonatkozó ajánlatot, akkor a lencse alapárából további kedvezmény nem érvényesül.
Ajánlatunk a gyártói készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő egyes termékek szállítási ideje automatikusan meghosszabbodhat.

Az akció további pontos részleteiért és a Hoya lencsékről bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!