Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Látás Hónapja alkalmából

Multifokális lencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
progresszív szemüveglencsék 40% kedvezménnyel

AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. október 1 – 31.

Látás hónapja alkalmából HOYA multifokális lencsék 40% kedvezménnyel

AZ AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK:

 • Daynamic szemüveglencsék
 • Balansis szemüveglencsék

 

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Balansis még szélesebb vásárlóközönség számára teszi elérhetővé a továbbfejlesztett technológia vívmányait. A három bizonyított Hoya technológia felhasználásával készülő Balansis lencsék rendkívüli vizuális kényelmet biztosítanak minden távolságra, és tökéletes megoldást jelentenek a modern élet mindennapi tevékenységei (pl. digitális eszközök használata) közben.

A Balansis lencsék tervezésekor az alábbi technológiákat használtuk el:

 • Látómező Kiterjesztési Technológia: tiszta, torzításmentes látómezők
 • Dupla Felületkialakítási Eljárás: megerőltetés nélküli váltás közelre, azonnali fókuszálás a digitális eszközökre vagy a nyomtatott kiadványokra
 • Látómező Stabilitási Technológia: stabilitásérzés mozgás és lépcsőzés közben

A Balansis lencsék előnyei

 • Széles, tiszta látómező
 • Stabilitásérzet mozgás és lépcsőzés közben is
 • Természetes fejtartás, megnövelt látásélmény a digitális eszközök használata közben
 • Gyors fókuszváltás a távoli és közeli képek között

A Daynamic egy kedvező ár-érték arányú, modern progresszív lencse, amely ideális megoldás lehet akár az első progresszív lencseviselők számára is. Tökéletes látást biztosít minden távolságra, és nagyobb keretválasztási szabadságot tesz lehetővé, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.

A hátsó felületi tervezési technológia egy széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

Az eredmény: szélesebb látómező és kisebb torzítás, illetve tökéletes látás minden távolságra, továbbá nagyobb keretválasztási szabadság, a látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.

A Daynamic lencsék előnyei szemüvegviselők számára:

 • Éles távoli és közeli látómező
 • Nagy és tiszta tekintési zónák
 • Kedvező ár-érték arány

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 40% kedvezményt biztosítunk Önnek a Balansis és Daynamic multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.