Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Kezdődik az iskola!

NAGYSZABÁSÚ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya Kids lencsék 20% kedvezménnyel + AJÁNDÉK sorsjegy minden pár Kids lencse mellé!

Az akció időtartama: 2019. augusztus 12. – október 31.

Iskolakezdési akció

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
• Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék
• Hilux Kids 1.50 M.A.P. és gyártott egyfókuszú szemüveglencsék

TERMÉKAJÁNLÁS:
Hoya Kids lencsék a gyermekek életmódjához és speciális igényeihez kifejlesztett szemüveglencsék.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Az akció ideje alatt a Hilux Kids PNX 1.53 MAP és Hilux Kids 1.50 MAP lencsék szállítási ideje automatikusan 4 munkanapra változik. Az akció során, a fenti kedvezmény mellett, minden pár Hoya Kids lencse mellé egy sorsjegyet is adunk ajándékba, amellyel értékes ajándékokhoz lehet jutni!
Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.

REGISZTRÁCIÓ MENETE: A HOYA Ajándéközön weboldalon szükséges leadnia a kupon kódját, illetve az oldalon kért egyéb adatokat (vásárló neve és e-mail címe, illetve az optika neve és címe) a nyereményjátékban való részvételhez, legkésőbb 2019. november 14-ig.

A SORSOLÁS MENETE: A sorsolásra 2019. november 15-én kerül sor. A sorsolás alkalmával 30 db nyertes kód kerül kisorsolásra, amelyekkel a fenti nyeremények közül nyerhetnek vásárlói.

AZ AJÁNDÉKOK KIKÜLDÉSÉNEK MENETE: A nyerteseket e-mailben a Hoya értesíti a nyereményéről, illetve arról, hogy melyik optikában veheti át a nyereményt. Az optikák a nyertesekkel felveszik a kapcsolatot, hogy egyeztessenek mikor tudja átvenni a nyereményét a kijelölt üzletben. Értesítéstől számított 30 napon belül kérjük vegye át nyereményét!

A 2019. november 14. után leadott kódok nem vesznek részt a nyereményjátékban. A nyeremény készpénzre nem váltható. A Hoya Lens Hungary Zrt. a nyereményjáték során képződő adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki. A nyeremény felhasználásával kapcsolatban felmerülő, fogyasztót érintő adókat és járulékokat a Hoya Lens Hungary Zrt. fizeti.

AJÁNDÉKOK:
• 10 db Fujifilm Instax Mini 9 fényképezőgép
• 10 db Harry Potter Roxforti Fúriafűz LEGO készlet
• 10 db Heavy Tools „EWERT18” típusú, 32 literes hátizsák