Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoyalux iD prémium multifokális szemüveglencsék óriási akcióban

A Hoyalux iD multifokális lencsék a Hoya legmodernebb és legprecízebb technológiával készülő prémium termékei, melyeket most bátran kipróbálhatnak, hiszen a 35% árkedvezmény mellé 6 hónapos megszokási garancia is jár melléjük!!!

prémium multifokális lencsék 35% kedvezménnyel és megszokási garanciával

Az akció időtartama:

2015. november 2. – 2016. január 31.

Az akcióban résztvevő termékek:

Hoyalux iD MyStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
Hoyalux iD WorkStyle V+

Az akcióban résztvevő termékek, ahol elérhetőek, Sensity fényresötétedő változatban is részt vesznek az akcióban (ebben az esetben a kedvezmény a Hoyalux iD lencse alapárára vonatkozik, a Sensity opció ára változatlan).

Termékajánlás:

Hoyalux iD MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. Ajánlja minden vásárlója számára, aki 100%-ban személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!

Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act prémium progresszív szemüveglencsék a Hoya “könnyen felírható” FreeForm multifokális lencséi. Mindkét típus két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind a tapasztalt presbióp vásárlóknak, mind az első progresszív lencse viselőknek. A Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencse a viselő személyes szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is még nagyobb mértékben figyelembe veszi!

Hoyalux iD WorkStyle V+
A Hoya legújabb fejlesztésű, személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra. Három tervezési variációban elérhető: Close, Screen, Space.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk az Önnek megfelelő, személyre szabott megoldást!