Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoyalux iD prémium multifokális szemüveglencsék óriási akcióban

A Hoyalux iD multifokális lencsék a Hoya legmodernebb és legprecízebb technológiával készülő prémium termékei, melyeket most bátran kipróbálhatnak, hiszen a 35% árkedvezmény mellé 6 hónapos megszokási garancia is jár melléjük!!!

prémium multifokális lencsék 35% kedvezménnyel és megszokási garanciával

Az akció időtartama:

2015. november 2. – 2016. január 31.

Az akcióban résztvevő termékek:

Hoyalux iD MyStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
Hoyalux iD WorkStyle V+

Az akcióban résztvevő termékek, ahol elérhetőek, Sensity fényresötétedő változatban is részt vesznek az akcióban (ebben az esetben a kedvezmény a Hoyalux iD lencse alapárára vonatkozik, a Sensity opció ára változatlan).

Termékajánlás:

Hoyalux iD MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. Ajánlja minden vásárlója számára, aki 100%-ban személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!

Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act prémium progresszív szemüveglencsék a Hoya „könnyen felírható” FreeForm multifokális lencséi. Mindkét típus két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind a tapasztalt presbióp vásárlóknak, mind az első progresszív lencse viselőknek. A Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencse a viselő személyes szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is még nagyobb mértékben figyelembe veszi!

Hoyalux iD WorkStyle V+
A Hoya legújabb fejlesztésű, személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra. Három tervezési variációban elérhető: Close, Screen, Space.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk az Önnek megfelelő, személyre szabott megoldást!