Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoya prémium multifokális lencse akció

Akciós ajánlatunk:
Hoyalux iD prémium progresszív lencsék 30% kedvezménnyel!

Akció időtartama: 2023. november 6 – 2024. január 31.

Az akcióban résztvevő termékek:
• Hoyalux iD MySelf,
• Hoyalux iD MyStyle V+,
• Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius,
• Hoyalux iD LifeStyle 4 és 4i, valamint a
• Hoyalux iD WorkStyle 3

Termékajánlás:

A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje

A MyStyle V+ szemüveglencse korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. A MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a jobb és bal szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során: a Binokuláris Harmonizációs Technológia biztosítja a megfelelő korrekciót a lencse felületének minden egyes pontján, teljesen a jobb és a bal szem igényeire szabva azt!

Az eredmény:

  • Könnyed, megerőltetés nélküli fókuszálás
  • Állandó stabilitásérzés
  • Tökéletes mélységészlelés

A Hoya legjobb multifokális lencséje

Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

Kiemelkedő teljesítményű prémium progresszív lencsék

A LifeStyle 4 szemüveglencsékkel az élet nem is lehetne egyszerűbb! A Hoya legújabb progresszív lencséje egyesíti a Binokuláris Harmonizációs Technológia előnyeit a vásárlói által fontosnak tartott kényelemmel. A LifeStyle 4 tökéletesen illeszkedik vásárlói életstílusához, gyorsabb megszokást eredményez.

A LifeStyle 4 a vásárlók igényei alapján készült, prémium technológiák felhasználásával. Hoya létrehozta a LifeStyle 4 lencsék esetében 3 tervezési variációt, amelyek különböző életstílusú vásárlók számára jelentenek ideális megoldást, és gyorsabb megszokást eredményeznek.

További információ:

Akciónk keretében 30% kedvezményt nyújtunk Önnek a fentebb szereplő Hoya multifokális szemüveglencsék árából. A termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényre sötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényre sötétedő opció ára nem változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.