Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoya Nulux EP és Nulux Active szemüveglencsék 20% kedvezménnyel

hoya nulux akció

 

Az akció időtartama:

2012. július 1-31.

 

TERMÉKAJÁNLÁS:
Az iD FreeForm technológiával készülő, dupla aszférikus kialakítású NULUX EP szemüveglencséket ajánljuk minden Vásárlónak, aki esztétikus, magas optikai teljesítményt nyújtó egyfókuszú szemüveglencsét igényel.

A Nulux EP szemüveglencsék az aszférikus lencsékhez képest laposabbak és vékonyabbak, a lencse széli részein is torzításmentes látást biztosítanak, és még magas dioptriaérték esetén is csak a legkisebb mértékben nagyítják vagy kicsinyítik a szemet.

A NULUX ACTIVE szemüveglencséket elsősorban azoknak a nem presbyóp Vásárlóknak ajánljuk (20-35 éves korosztály), akiknek távoli korrekcióra van szükségük, ugyanakkor nap mint nap végeznek közeli (pl. számítógépes) munkát is.

A Nulux Active szemüveglencsék megelőzik az állandó közeli alkalmazkodás következtében kialakuló szemfáradtságot és fejfájást, továbbá kültéren-beltéren, minden irányba és távolságra kiegyensúlyozott látást biztosítanak.

 

Két dioptria átmenettel kaphatóak: +0.53D és +0.88D. Előbbi a 20, az utóbbi a 30 év körüli korosztályt és a fiatal presbyóp szemüvegviselőket kívánja megcélozni. Az alig észlelhető dioptria átmenet olvasó-, valamint közeli távolságra segíti a látáskorrekciót. A fokozatos progresszió ellenére, mely a távoli korrekciótól indul, a tökéletesen kiegyensúlyozott dioptriaelosztás miatt, a lencse egyfókuszú lencse érzetét kelti, és megszokása is igen egyszerű.

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő termékek szállítási határideje meghosszabbodhat!
Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben.