Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoya Nulux EP és Nulux Active szemüveglencsék 20% kedvezménnyel

hoya nulux akció

 

Az akció időtartama:

2012. július 1-31.

 

TERMÉKAJÁNLÁS:
Az iD FreeForm technológiával készülő, dupla aszférikus kialakítású NULUX EP szemüveglencséket ajánljuk minden Vásárlónak, aki esztétikus, magas optikai teljesítményt nyújtó egyfókuszú szemüveglencsét igényel.

A Nulux EP szemüveglencsék az aszférikus lencsékhez képest laposabbak és vékonyabbak, a lencse széli részein is torzításmentes látást biztosítanak, és még magas dioptriaérték esetén is csak a legkisebb mértékben nagyítják vagy kicsinyítik a szemet.

A NULUX ACTIVE szemüveglencséket elsősorban azoknak a nem presbyóp Vásárlóknak ajánljuk (20-35 éves korosztály), akiknek távoli korrekcióra van szükségük, ugyanakkor nap mint nap végeznek közeli (pl. számítógépes) munkát is.

A Nulux Active szemüveglencsék megelőzik az állandó közeli alkalmazkodás következtében kialakuló szemfáradtságot és fejfájást, továbbá kültéren-beltéren, minden irányba és távolságra kiegyensúlyozott látást biztosítanak.

 

Két dioptria átmenettel kaphatóak: +0.53D és +0.88D. Előbbi a 20, az utóbbi a 30 év körüli korosztályt és a fiatal presbyóp szemüvegviselőket kívánja megcélozni. Az alig észlelhető dioptria átmenet olvasó-, valamint közeli távolságra segíti a látáskorrekciót. A fokozatos progresszió ellenére, mely a távoli korrekciótól indul, a tökéletesen kiegyensúlyozott dioptriaelosztás miatt, a lencse egyfókuszú lencse érzetét kelti, és megszokása is igen egyszerű.

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő termékek szállítási határideje meghosszabbodhat!
Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben.