Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoya iD progresszív akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama:
2019. november 2. – 2020 január 31.

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencse
  • MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencse
  • LifeStyle 3 és 3i multifokális szemüveglencse
  • WorkStyle V+ beltéri szemüveglencse

Az akció részletei:

  • Az akció keretén belül 35% kedvezményt nyújtunk a fent említett multifokális szemüveglencsékből
  • Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
  • Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

 

Személyre szabott, prémium progresszív szemüveglencsék

Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor! A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos információt begyűjt majd Önről, beleértve az Ön életstílusát és szemüvegviselési szokásait is. Ezen információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép távoli és közeli zónával rendelkező szem-üveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!

 

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

 

Személyre szabott beltéri szemüveglencsék

A WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra. A WorkStyle V+ egyedi kialakításának köszönhetően az Ön személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak megfelelően kerül kialakításra!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.