Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hoya iD progresszív akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama:
2019. november 2. – 2020 január 31.

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék 35% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő lencsék:

  • Myself multifokális szemüveglencse
  • MyStyle V+ és MyStyle V+ EyeGenius multifokális szemüveglencse
  • LifeStyle 3 és 3i multifokális szemüveglencse
  • WorkStyle V+ beltéri szemüveglencse

Az akció részletei:

  • Az akció keretén belül 35% kedvezményt nyújtunk a fent említett multifokális szemüveglencsékből
  • Sensity fényresötétedő lencsék rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
  • Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Hoya legjobb multifokális lencséje

A Hoyalux iD Myself a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!

 

Személyre szabott, prémium progresszív szemüveglencsék

Bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során, a MyStyle V+ kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor! A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos információt begyűjt majd Önről, beleértve az Ön életstílusát és szemüvegviselési szokásait is. Ezen információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép távoli és közeli zónával rendelkező szem-üveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!

 

Prémium progresszív szemüveglencsék

A LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.

A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!

 

Személyre szabott beltéri szemüveglencsék

A WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra. A WorkStyle V+ egyedi kialakításának köszönhetően az Ön személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak megfelelően kerül kialakításra!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.