Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

Olyan szemüveglencsére vágyik, ami rendkívül karcálló, víz-, por- és szennyeződéstaszító, könnyű tisztítani és ráadásul hosszú időn át megőrzi előnyös tulajdonságait? Akkor a Hi-Vision LongLife-ot imádni fogja!

A réteg nélküli, keményréteggel, illetve standard vagy Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő felületkezeléssel ellátott szemüveglencsék helyett a prémium kategóriájú, rendkívül tartós és megbízható Hi-Vision LongLife felületkezeléseket ajánljuk most vásárlóinknak az alacsonyabb kategóriájú, Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő réteg árán.

HVLL akció

Az akció időtartama:

2016. február 1. – március 31.

A Hi-Vision LongLife mindenkinek tökéletes kényelmet biztosít: azok számára, akik sok időt töltenek vezetéssel, a számítógép előtt vagy sportolással, továbbá azoknak is, akik csak egyszerűen tökéletes látásra vágynak a nap minden percében.

Mindemellett, a Hi-Vision LongLife felületkezelés BlueControl és UV Control réteggel kombinálva is elérhető, extra védelmet és még nagyobb kényelmet biztosítva a szemüvegviselőknek:
– BlueControl: Semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, így megelőzve a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. Csökkenti a ragyogást és nyugodt, kontrasztosabb látást biztosít.
– UV Control: Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől, szemünket a káros UV-sugaraktól, továbbá megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég: a Hoya e három prémium felületkezelésére 3 év garanciát nyújt, ami extra biztosítékot jelent e termékek kiválóságával kapcsolatban!

A Hi-Vision LongLife felületkezelést az akció időtartama alatt, az akciós árlistában szereplő termékek esetében az alacsonyabb kategóriájú, Super Hi-Vision tükröződéscsökkentő réteg árán kínáljuk.

Keressen minket bizalommal, megtaláljuk az Önnek is leginkább megfelelő megoldást!