Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Fényre sötétedő lencséjéhez titánkeretet adunk ajándékba

Tapasztalat, hogy tavasszal a vásárlók tudatosan keresik a fényresötétedő lencséket az üzletekben. Ezért az idei évben az Optinet immáron harmadik alkalommal hirdeti meg a fényre sötétedő lencséhez ajándék titánkeret akciót!

Ajánlatunkat egy kiváló minőségű 29900Ft értékű titánkerettel szeretnénk vonzóvá tenni Önöknek, melyet ajándékba adunk 1 pár Hoya fényresötétedő lencse megvásárlása esetén.

Fényre sötétedő lencséhez ajándék keret

Az akció időtartama:

2013. április 2. – augusztus 31.

A kiváló minőségű, legmodernebb technikával készült Hoya fényre sötétedő lencsék mellé tehát egy titán alapanyagú, könnyű és strapabíró szemüvegkeretet adnunk Önnek ajándékba, ha betér hozzánk.
Semmi más teendője nincsen, mint bejönni hozzánk, ahol mi segítünk az Ön dioptriájának és igényeinek legmegfelelőbb lencse kiválasztásában, majd választani egy keretet az üzletben megjelölt titán keret-kollekcióból és immáron a vakító napsugarak és a káros UV sugárzás ellen felvértezve várni a napsütést.

  • Az akcióban a Hoya legújabb Transition VII illetve Suntech fényre sötétedő lencséi vesznek részt. A pontos terméklista üzletünkben érhető el.
  • Az ajándék titánkeretek értéke 29900 Ft. Az ajándék készpénzre nem váltható.
  • A választható keretek kollekciója üzletünkben megtekinthető.
  • Az ajánlat az akció időtartamán belül, illetve a készlet erejéig érvényes.