Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

Ceo-V

A CEO-V egyedi szemüvegkeret-koncepciója egyesíti a minőséget, a stílust és a tökéletesen praktikus szemüvegviselést. A koncepció neve pedig Inno-Vision.

Ceo-V Inno-VisionElőfordult már Önnel, hogy valahová letette szemüvegét, majd néhány perccel később már nem találta? Ha kérdésére igen a válasz, a CEO-V különleges szemüvegkeret tökéletes megoldás az Ön számára.

Az Inno-Vision szabadalmaztatott dizájnjának köszönhetően, amikor épp nem használja szemüvegkeretét, akkor akár egy nyakláncot a nyakában viselheti anélkül, hogy ehhez bármilyen kiegészítőre, vagy szemüvegláncra lenne szüksége.
Amikor pedig hosszabb ideig nincs szüksége Inno-Vision szemüvegére, ultra vékony tokjában is tárolhatja. A CEO-V szemüvegtok annyira vékony, hogy akár nadrágzsebében is hordhatja.
Szintén hasznos kiegészítő az ujjra húzható szemüveg-törlőkendő, mellyel tökéletesen tisztává varázsolhatja szemüveglencséit. A CEO-V Inno-Vision szemüvegkeret és tartozékai a hasznos és praktikus tárgyakat kedvelő férfiak és nők kedvenc kiegészítője lesz.