Aktuális akciók

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Pillantás Optika Sárbogárd akció

Részletekért és további akciós ajánlatokért kattintson IDE

Partnereink

A Játékkészítő szemüvegét is a Pillantás Optikában kell keresni

A Játékkészítő 21. századi mese, amelyben a magyar és nemzetközi mesetörténet figurái úgy jelennek meg, ahogyan még senki nem látta őket.
Soha nem látott interaktív mesés kaland, amelyben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet és a lenyűgöző vizualitás különleges egysége varázsolja el a nézőket. A neves alkotógárda hazánk legnagyobb színészeinek, fiatal tehetségeinek, kiváló zenészeinek, művészeinek és a könnyűzenei élet éllovasainak bevonásával álmodta színre a darabot (Alföldi Róbert, Koltai Róbert, Pokorny Lia, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Nagy Feró, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Király Viktor, Hajdu Steve és még sokan mások).

A Játékkészítő produkció Szemüvegkészítője, szemészeti-optikai vonalon kizárólagos partnere pedig az Opticnet, így természetesen a Pillantás Optika is.

Éppen ezért többféle kampány is folyik:

Az alábbi linken: http://bit.ly/pirosszemuveg elérhető egy pdf, amiben egy piros szemüveg van. Ha ezt kinyomtatja majd kivágja valaki, többféle kedvezmény is várja:

1. A www.facebook.com/opticnet.optika.latszeresz oldalra a piros Játékkészítő szemüvegben selfie-t posztolók december 26-ig jegyeket nyerhetnek az előadásra, januártól pedig Opticnet vásárlási utalványokat.

A Játékkészítő szemüvege

2. A Pillantás Optikában 20.000 Ft feletti vásárlás esetén 5.000 Ft kedvezményt és A Játékkészítő játékszemüvegét kapja ajándékba minden vásárló.
Feltétel: A Játékkészítő piros papírszemüvegét bemutatni az optikában (a fentebbi linken letölthető, kinyomtatható és kivágható, valamint a Játékkészítő előadásokon osztják az Opticnet hostessek)

Az akció időtartama:

2014. december 17-től 2015. március 31-ig

Az ajánlat további részleteiről elérhetőségeinken érdeklődhetnek.

3. A szerencsések, akik eljuthatnak az előadásokra, az ott jelen levő Opticnet hostess csapattól kaphatnak piros papírszemüveget és felvilágosítást a kedvezményekről.